Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

onsdag 31 oktober 2007

utmaning

Vi har blivit utmanade av Mia på Maren hills kennel och det kan vi bara inte motstå.
Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken.Välj sedan ut 6 nya hundar och gör lista över dem. Skriv en kommentar i de utmanades blogg för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer info.
Vi startar med Tindra:
1. Jag gillar att leta fram tuggade tuggummi på Mikaelas rum som jag sen ligger och tuggar på i all evighet utan att svälja.

2.När mattes telefon ringer på natten när alla sover är jag den som sitter snabbast vid dörren och väntar får då vet jag att det blir åka bilen för då ska någon av övriga familjemedlemmar hämtas.

3.De sista 300 meterna av morgonpromenaden måste jag hoppa upp på muren och gå balansgång samtidigt som jag försöker bära hem kopplet sjäv.

4.När husse lägger sig på kvällen hoppar jag ner och lägger mig under sängen och när husses klocka ringer på morgonen hoppar jag upp igen på helgen när klockan inte ringer vaknar jag ändå samma tid och hoppar upp och lägger mig.

5.När matte tar fram trimlådan sitter jag redan i köket och väntar på att få börja bli fixad.

6. Jag tycker det är mysigt att väcka matte på morgonen genom att lägga min kind på hennes och ligga så ett tag och mysa.

Teddy

1. Jag vill gärna putta rundor med matskålen innan jag ska äta.
2. Måste se att matte strör på plaque off på morgonmaten annars äter jag inte.
3.Jag är trött på kvällen och när jag somnat i soffan orkar jag inte gå själv till sängen utan då får husse bära mig.
4. På morgonen när matte ska ta Tindra på morgonrunda vill jag inte följa med då rusar jag bort till Mikaelas dörr ställer mig på baktassarna och bankar på dörren tills hon vaknar och släpper in mig så kan jag sova en stund till och få egen runda med matte som inte är så lång.
5. När det regnar vill inte jag gå ut blir jag tvingad går jag som en balettdansös och husse får dra mig runt i ett mycket långsamt tempo tills jag märker att vi är på väg hem då skyndar jag mig.
6.Jag kan hoppa upp på diskbänken i köket om där ligger något riktigt smarrigt tex en pizza.

vi tänkte utmana
Petra och Lady
Angelica och Eddie
Tanja och Lexi
Sussana och Telma+Tindra
Camilla och Tova
Samira och Leia

Inga kommentarer: