Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 22 februari 2009

utställning

Blev förskräckt när jag såg bilderna för så fet ser jag inte ut i spegeln.Hmmm och är enligt omgivningen inte heller.


Tro det eller ej men jag lyckades genomföra den. Inte pigg inte fräsch men det gick. Med tanke på att Caspian inte fått en ordentlig promenad sen i onsdags så är jag så nöjd med dagens resultat trots att vi blev oplacerade. Givetvis var vi största gruppen 9 st fina killar i vår grupp vann gjorde samma kille som vi mötte i höstas här i Qpoolen. Men Caspian var glad positiv framåt orädd samtidigt som han kunde koppla av och det är väl ändå det bästa betyget av allt. Blev också nöjd med kritiken. Och som jag sa till domaren han har fortfarande så mycket valppäls kvar och tänk domaren sa att men det är ju en valputställningen klart de har valppäls inte alla domare som tycker så.Sen möttes jag av så mycket värme och trevliga människor vid ringside. Tack alla!! Sen träffade vi äntligen Malin från Göteborg med snyggingen Oliver. Malin trimmar Nanna och hon sa så fina saker om "min" lilla tjej. Sånt blir man glad av.Nästa gång vi ses hoppas jag att jag mår lite bättre.
här kommer Caspians kritik:
Kompakt och kraftig hane,maskulint huvud önskar mer hals,ganska framskjuten skuldra,behöver mer förbröst,utmärkt rygg och kors,tillräckliga vinklar bak.rör sig bra bak,lite instabil fram.
inte ett ord om att han skulle vara fet=)
Nu tar vi detta med oss som en erfarenhet inför kommande utställningar och som sagt jag är så nöjd.
Ps: Ceasar var ju också där så klart blev också oplacerad men också han med bra kritik och även han visade vilken stabil och trygg kille han är.Du gör ett gott jobb med honom Gunilla!!Ds

1 kommentar:

Katarina sa...

Vad roligt att du kunde gå! Och att ni träffade Nannas Malin! (Hon börjar för övrigt likna en afghan igen, så snart är det dags för Malins saxar...)

Duktiga killar, både Caspian och Ceasar! Det blir säkert placering nästa gång!
Krya på dej! Katarina