Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 25 maj 2010

inte så mycket

Känns som lite lågtryck här. Luften har gått ur oss lite men det har varit intensiva veckor det kan vara bra att landa lite. Blev ingen kurs för Lowa igår den var inställd och ingen ringträning ikväll för jag orkade inte. Istället blev det bus med Trixie och Ceasar en stund igår för hundarna och Lowa gjorde vad hon kunde för att få igång Trixie på lite bus. Var ju ett tag sedan de träffades, Ikväll blev det långpromenad med Catarina.Efter en regning kall dag kom solen fram och det var riktigt skönt.Går och väntar med spänning på Lowas HD -resultat hoppas hoppas det snart kommer.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Ibland behöver man vila för att kunna ta nya tag :)

TYSON OCH GÄNGET sa...

ibland är det skönt att ta det lite lugnt. Själv känner jag att jag skulle kunna göra hur mycket som helst :-) och bara för det har jag inga kurser att gå till. Ha det bra kramiz

Grabbarna boys sa...

Jaahaa, ibland är det så häääärligt att bara få slappa.
Vår matte säger att det är nyttigt också.
Vov!!

Kylle sa...

Ibland böhover man lite paus. Nu har jag bestämt att det är dags att sätta igång igen (får se hur länge det varar)Det tar emot orken finns inte riktigt men lusten tar överhand, och hundarna behöver lite aktiviteter.
Har provat ditt tips funkar sådär. Lisa vill inte äta andra sidan gallert... Och Swea lär sej nog aldrig äta hon tittar på när Lisa tar hennes mat och sen på mej precis som ser du vad hon gör........?

Malin sa...

Ibland så går luften ur en och kraften försvinner. Då är det skönt att ta det lugnt, bara vara.
Spännande med Lowas resultat, håller tummaren!