Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

torsdag 20 maj 2010

Veterinär

Idag var det veterinärdags för Lowa.Hade bokat tiden sen länge och idag var det dags. Hon blev vaccinerad,ögonlyst UA vilket kändes väldigt bra och när vi ändå var igång så HD röntgade jag henne.

Enligt veterinären ett par perfekta höfter men som han sa det är skk som bedömmer och han har röntgat cockrar och jämfört plåtar som för honom varit perfekta och exakt lika där en ena fått A och den andra C . Han hade lite svårt att förstå sig på cockrarna och deras röntgenresultat det fanns ingen logik i bedömningarna. Så jag hoppas att vi får en bra bedömning! Efter röntgen var det dags att väcka Lowa och hon ville helst sovit en stund till



men vi skulle ner med henne på golvet och få henne att gå lite men hon ville inte riktigt . Men som jag tidigare sagt hon är mattokig och när jag höll en godis framför nosen då gick hon tog den i munnen men var för trött för att tugga den.Nu väl hemma är hon lite trött och vinglig men kvällsmaten slank ner utan problem. Ett jättetack till Johannes och Gunilla för som vanligt trevligt sällskap en hel del skratt ,lite felkörningar och oplanerad landsbygdssightsing=)  idag och för allt hjälp.
Kram på er!




Näsums veterinärkliniken måste ligga vackrast i landet.
Lowa och Johannes

7 kommentarer:

Sandra sa...

Kul att allt verkar tipp topp :)

Marie sa...

Häftig bild!!! Skönt att allt verkar bra med din lilla goding!

Grabbarna boys sa...

Så Lowa hade också svårt att vilja vakna efter vet.besöket.
Då skulle ni se Teo, han ville inte vakna överhuvudtaget.
Matte o husse fick kolla honom flera gånger så att han verkligen andandes.
Först dagen efter vaknade han till liv igen.
Visst är det vackert i Näsum, speciellt sjön.
Den vill vi gärna bada i när vi är där.
Vov från grabbarna boys!!

TYSON OCH GÄNGET sa...

Vilken trött liten gumma :-) Vad skönt att testerna var bra, bara hoppas att skk oxå håller med. Hoppas dagen har varit bra, kram

Malin sa...

Å så spännande!! Tycker, med mitt amatöröga, att höfterna ser perfekta ut! Håller tummarna och hoppas ni får en härlig fredag!
Kram Malin

Anonym sa...

Höfterna ser bra ut, så vi får verkligen hoppas på ett positivt resultat för söta Lowa. Det var kanske mina hundar veterinären menade då han och jag en gång roade oss med att jämförde Picassos (A) och Amigos(C) plåtar och inte kunde se någon skillnad!!
Vi ses på söndag!
Hälsningar Birgitta, kennel Cockett

Carl sa...

Hej!

Vill tipsa dig om en sida som kan komma till hands:

www.veterinaren.nu

Mvh,

Carl