Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

torsdag 23 april 2009

Hurra för Caspian 1-år i dag!Bara några timmar gammal!

och ett år senare3 veckor

Tänk att det har gått ett sen Uffe ringde mig på jobb och sa att det var nog något på gång och jag snabbt skickade i väg ett sms till Gunilla att det var dags. Det var en precis lika härlig vårdag som idag och något fantastiskt att vara med om. Caspian som det blev att vi behöll fast det från början inte var tänkt så. Inte en sekund har jag/vi ångrat vårt val.Caspian knappt 3 veckor och det var väl här Mickan gjorde sitt val
.
Han precis som sina syskon har visat sig vara precis så underbara ,härliga,envisa,tillgivna och goa hundar som man kan önska. Caspian är ju vår lille Ior. Killen som är lugn inne men motor ute som vill vara med där vi är och aldrig tackar nej till varken kel eller bus. Älskar att vara i skogen och spåra men inte alltid lika duktig på att komma när matte vill. Hunden som älskar alla andra hundar och inte vill någon illa. Ja han är underbar vår lille kille.
Grattis Nossan,Nanna och Ceasar!

Spindelkillen 12 veckor
Vatten det gillar man men bassängen var för hög så Caspian bet i sönder mittringen sen blev det lagom för han att hoppa i.

På utställning i nov -08

En sann livsnjutare på 1 -årsdagen

Inga kommentarer: