Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 2 maj 2010

Härliga helg


Blev inget spårande i helgen för Mickan hade andra planer för henne och Lowa. Så ja har njutit av en helt oplanerad helg och tagit dagen som den kommit. Så härligt! Det finns ju alltid grejer att fixa med så sysslolös är man inte. Teddy fick ett bad igår och är så fin igen.Sen kom Gunilla och "störde" mig mitt i dammandet och frestade med långpromenad med hundarna. Kan ju säga att valet var inte svårt så en lång härlig tur i skogen igår så skönt


.Fick bli fästing genomgång när vi kom hem Tindra hade två och Caspian noll.Passade på att raka Tindras ögon och lite under magen lite sommarfrisyr och mindra päls för otäckingarna att gömma sig i. Damningen springer ju inte ifrån en om man så säger. Hade kanske hoppats på att Uffe skulle tagit över men tyvärr denna gång. Vi möblerade om här på förmiddagen så han höll på med att fixa sladdar och grejor.


Vaknade idag tidigt idag men vilket väder att vakna till strålande sol ute. Måste varit vårens finaste och varmaste dag hitintills. Jag och hundarna tog en långpromenad


 träffade en gammal klasskompis med hund i skogen och lite annat hundfolk


såna här tvåbenta gillat Caspian som bjuder på godis

 och alla sa samma vilken morgon! Dagen idag har ägnats åt att plantera om i mina utomhuskrukor och lite ny plantering.Man riktigt längtar efter att starta upp poolen ,få fram alla trädgårdmöbler och göra fint men det är lite tidigt än men kliar i fingrarna gör det.Hade även tråkjobb nummer ett att göra dvs vika tvätt men nu är det gjort.Efter det ännu en långis med hundarna sen Mickan och Lowa kom hem man saknar allt den lilla loppan när hon inte är hemma ja bägge två såklart=) Nu ska vi snart på bio en perfekt avslutning på en härlig helg!

8 kommentarer:

Madde sa...

Vilken härlig helg ni har haft. Härliga promenader. Våran Teddy har tagit sitt vårdopp, tyvärr i ett smutsigt dike =)

Marie sa...

Vilka fina bilder på dina hundar bland vitsipporna!
Låter som ni har haft en underbar helg!!!
Kram!

Sandra sa...

tänk vad skönt det vore om det alltid var helg :)

Malin sa...

Härligt =)

Katarina sa...

Härligt med obokade helger när vädret är fint! Vi trodde nästan det var Nanna på översta bilden...
Kram på er!

Grabbarna boys sa...

Vilken härlig helg ni har haft.
Jättefina bilder på hundarna ibland vitsipporna.
Kram!

Malin sa...

Vilen underbar helg ni har haft! Vilken vacker natur ni promenerar i! Vi har oxå haft det mysigt och har tom ätit middag ute på altanen både i lör och igår. Det var premiär och kändes otroligt lyxigt :-)!
Härligt med bio, det var 100 år sen...
Ha en fin måndag, kram Malin

Susann Larsson sa...

Jag försökte också plantera i krukor i helgen. Slutade med att jag fick sätta alla krukor utanför staketet. Victor grävde med hjärtans lust upp alla daliaknölarna igen. Den stora gamla tvättgrytan fick jag sätta kompostnät runt, för den hoppade han upp i och grävde för fullt.Anton fick sej en riktig utskälning när han kom i närheten, Det roliga ville Victor ha för sej själv. Jädrans lille mulvad;) Jätte fina bilder på hundarna i vitsippshavet:)