Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 30 maj 2010

puss

En puss till mamsen på morsdag!

Dagen startades med en lång härlig skogsrunda på för mig nya stigar.Jag hittade en jättefin runda och jag lät Lowa springa lös hela tiden då hon garanterat inte får för sig att spåra upp något annat kul.De andra speciellt Caspian är jag inte lika säker på.
Ett bad är ju aldrig fel?


Sen var det dags för Teddy runda. Inte skog för honom han vill gå på asfalt en riktigt stadshund är han.

Det var så skönt inget var planerat idag. Lite tid att komma ifatt och plantera lite blommor. Inte klokt nästan juni och trädgårsmöblerna har knappt kommit på plats. Ska vi aldrig få vår/sommar i år?.Jag hade ju hjälp så klart till blommorna och passade på att fylla igen några hål i gräset men Caspians favorit får vara kvar.


 Dessa giganthål påbörjades av första valpkullen för att forsätta med förra årets kull och det konstiga är när vi får besök av de kullarna tex Ceasar som aldrig gräver hemma då ska det grävas där. Tydligen många barndomsminnen i de hålen.Om någon undrar vad husse håller på med
så har vi bildbevis

Nu slipper vi frysa till vintern igen. Allt har ju blivit senare i år det gick ju inte att få ut veden i tid från skogen pga all snö så det som brukar vara klart i april står Uffe med nu.
Lite bus har också hunnits med idag. Det ser mycket värre ut än vad det är man skulle kunna tro att stackars Lowa får på pälsen men jag lovar så är det inte.




8 kommentarer:

Drömflocken sa...

Tack Carina! Är så stolt över de små
grattis själv till er fina tös

Sandra sa...

Låter som en skön dag med härliga hundpromenader :)

TYSON OCH GÄNGET sa...

Vilken härlig busfilm :-) Härligt med promenader i skogen och alltid kul när man hittar nya vägar att gå. Jag har nästan alltid Enzo lös i skogen men Tyson litar jag inte på, känner han lukten av något gott så sticker han. Roligt när hundarna är så olika till sättet. ha det gott, kram

Grabbarna boys sa...

Sånt bus känner vi igen.
Vi äääälskaaaar att busa lika dant.
Och vilken härlig puss Tindra får.
Vov!!!

Malin sa...

Härlig helg med mysiga promenader, lek och bus. Precis som det ska vara :-)
Kram Malin

Marie sa...

Låter som en härlig promenad.
Skönt att ha en dag med tid att bara vara och göra sådant som faller en in. Jag hade önskat mig en extra dag den här helgen (fast det gör jag nog i och för sig varje helg).
Caspian ser ut att trivas i sin grop, svalt och skönt!

Eva sa...

Tycker nog det ser ut som om Lowa kan ge hon också:)
Önskar Assar hade en så'n buskompis!

Madde sa...

Vilken skön helg ni har haft. Jag är lika rädd för ormar oxå. Slänger tidningen oxå om jag inte är beredd på det. Pierre har fått riva ur halva tidningen i bland när det varit sådant i tidningen. Ryser bara jag tänker på det. USCH!