Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 18 juli 2008

Fredagen 18 juli

Äntligen semester!!!!!!!!!!!!!!!


Igår så sov Mikaela över hos en kompis och då var ju frågan var ska Caspian sova? Det fick bli vårt sovrum men inte sängen. Tog in hans bia-bädd som Tindra givetvis la sig i direkt. Vilket jag fann mycket förvånande då jag köpte den åt henne och hon har knappt ens velat titta på den. Så nu åkte hon ur det illa kvickt. Caspian la sig tillrätta och sov så det gick hur bra som helst. När jag vaknade på morgonen ganska trött tittar jag jag ner på golvet bredvid min säng och ser något svart ligga där jag blir varm i hjärtat och tänker gud vilken gullig kille ville sova nära men inte säger något. Ligger och sneglar på honom en stund och går försiktigt ur sängen för att inte väcka honom då upptäcker jag att det är mina pyjamasbyxor jag legat och tänkt så varma känslor om och att Caspian ligger på ett helt annat ställe i sovrummet. Skyller på trötthet,inga linser och skum belysning=)Sen tyckte jag att vi kunde gå och möta Mickan vid bussen,bra med lite koppelträning och han är jätteduktigt och går hur fint som helst. Så här glad blev han över att träffa matte igen:

På hemvägen var det ju en del att lukta på sen kommer en bilgalning och tutar för fullt och bromsar in. Vem var det jo Daniel och Christopher som var på väg hem från jobbet. Så glad man blev av att träffa på honom. Väl hemma var det dags för lite skönhetsvård också. Klippa öron hår och pälsen under tassarna och lite kloklippning. Han ligger på rygg och njuter av all behandling. Han är en ryggliggare överhuvudtaget. Vill gärna bli kliad på magen,sover på rygg och blir gärna pysslad med i ryggläge. Christopher och Daniel kom med en härlig anmärkning idag. Det att Caspian är så pratig. Sitter man och pratar med han svarar han på sitt språk tillbaka. Likaså om vi står och pratar då kommer han och vill ha ett ord med. Aldrig har jag/vi stött på en sådan hund. Även om Tindra också pratar så är det inte alls på samma nivå. Tindra går runt och njuter av att ha lilla killen kvar. Är så mån om honom och älskar att leka med honom. De söker varandras sällskap mycket. Härligt att se.

Teddy har jag full kamp med att droppa i örat inget han gillar alls och små hundar är halare än en ål att försöka hålla fast. Att räkna antaler droppar är inte att tänka på och utan jag är glad så länge jag får i något.

Igår kväll fick Daniel och Elinor öväntad besök. Övriga familjen var på shopping vem kommer upp till dem jo Caspian som klättrat hela långa trappan upp. Inte tillåtet!

5 kommentarer:

Katarina sa...

Pyjamasbyxor är inte dumt det heller...! ; )
Dom ser för söta ut, mor och son! Vilken glädje dom måtte ha av varandra!
Hoppas din semester blir härlig!
Kram Katarina

Katarina sa...

Vad söta dom är, mor och son! och vilken glädje dom måtte ha av varandra!
Att Tindra är vacker, det visste jag ju, men om inte Caspian gör succé på utställningarna, så får jag äta upp min hatt!
Hoppas din semester blir härlig!
Kram Katarina

PS: Pyjamasbyxor är inte dumt, det heller... ; )

Katarina sa...

Oj, nu har jag nog gjort bort mig - trodde inte min första kommentar blev något...

Carina sa...

Du har inte alls gjort bort dig!! Jag har nog ändrat någon inställning som gör att jag måste godkänna kommentaren eller nåt. Ska kolal upp det.Håll tummarna 24 augusti då blir det nog premiär. KRam Carina

Katarina sa...

Nej, vad spännande - jag håller tummen (och tror på framgång!)
Kram Katarina