Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

onsdag 30 juli 2008

smultronställe

Idag har vi varit på mitt absoluta favoritställe. Vi har varit och badat i Sandviken i Blekinge ett underbart ställe efter det åkte vi till Hällevik och köpte räkor både färska och rökta som vi åt nere på stranden till avslutning en kulglass på strandcafeèt . Kan det bli bättre?
Hundarna fick stanna hemma idag också. Alldeles för varmt ute. Jag startar dagen tidigt med långpromenad med Tindra de andra får vänta till kvällen. Men det märks på Caspian att de tar det lugnt på dagen för på kvällen är han full av energi. Provade att ta ståkort på honom idag. Gick väl inget vidare för mycket spring i benen.Han ser ut som en tjock korv på bilderna inte ser han väl ut så annars?! Vad har jag gjort som anmält oss på utställning? Ångrar mig redan! Mickan och jag tog Tindra och Caspian på promenad och då är det fart i lillkillen han måste ju ligga före mamma. Eftersom han behöver lite hjärngympa också blev det ett korvspår idag med. La ett dubbelt så långt som sist men kunde nog gjort ett ännu längre för han klarar det så snabbt. Ska prova med sökruta nästa gång tror jag och se hur det går. Natten tillbringade han i vårt sovrum. Mickan gav upp då han stod och pep och krafsade visade verkligen att han ville ut därifrån trots allt hon försökte. Hon öppnade dörren och han sprang direkt in i vårt sovrum kröp under sängen och la sig hos Tindra som väl inte var helt förtjust i sällskapet men det struntade Caspian i som somnade bums och Tindra hon fann sig i sitt öde. Tror det är för varmt på Mickans rum och så har hon heltäckningmatta så inget svalt golv heller. Nu ska mattan ut och vi ska in med riktigt golv i stället men det var Mickans stora dröm en "mjuk"matta som hon kallade det när hon fick rummet.
Vill ni ha ett boktips? Marley och jag av John Grogan. Den handlar om en familj som skaffar en labrador valp och det blir en riktigt som de förväntar sig. Har börjat på den idag och den är riktigt underhållande.

1 kommentar:

Katarina sa...

Det blir säkert bra på utställningen skall du se - han har väl några veckor på sej att lära sig stå riktigt fint!
-Låter som ni haft en härlig dag!
Kram Katarina