Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 30 mars 2010

annat nytt

Nu måste jag berätta lite nytt om senaste valpkullen. Victor har blivit uttagen att delta i ett projekt att klickerträna valpar instruktör är Natasja Ravenklint Ystad klickerinstruktör och hundpsykolog mm.




Han deltar i ett projekt där valpar av olika raser ingår för att man ska jämföra skillnaderna. Ska bli mycket spännande att följa. Sen vet jag också att jag kommer att träffa Victor i skogen då han ska få prova på att spåra nu i vår.Kul att följa Tindras valpar i skogen vi är ju ett gäng nu.

Valle börjar valpkurs idag. Lycka till önskar vi.

Har pratat med Vivans matte som lovat skicka lite bilder. Vivan mår prima och blivit riktigt matglad har hur kul som helst med "storasyster". Visar ett stort intresse för vilt och spår och ger sig totalt orädd ut på äventyr.Kanske viltspår vore en idè där med?
 Men bara nöjda glada valpköpare.

2 kommentarer:

Sandra sa...

så spännande med klicker projektet!!!! :)

Malin sa...

Vad kul det är när valpköpare gör roliga saker med sina hundar, ska verkligen bli spännande att följa klicker-projektet.
En trip till Ullared skulle vi oxå göra nån gång, det känns helt galet där nere :-)! Men man ska nog ha med sig en del pengar så man verkligen kan fynda?
Trevlig onsdag! Kram Malin