Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 19 mars 2010

Bråda dagar

Tänk vad tiden ibland rinner snabbt. Det har varit sjukgymnastik,föräldrarmöte soffköp och igår var det Lowas dag.


Hon fick åka med och jobba på morgonen till pensionärernas stora glädje vi skulle bara jobba lite idag för det var dags för en ny tur till Kylle för att fixa till detaljerna och frisyren på damen. Men vi hade sån tur att när vi skulle åka så kom halvbror Victor till jobbet oj vad kul att träffa brossan och Anton.


Långa härliga korridorer att springa i glatt uppmuntade av förtjusta pensionärer. Härligt att se de tillsammans


Han är så vacker Victor färgen drar åt nougat helt underbar. Anton är ju en väldigt fin kille även han i Lowas tycke sån ingen skillnad görs men de tre kan konsten att busa

Sen var det snabbt i bilen till Kylle. Jag hade tur där för där fanns valpar kvar att beundra vilken tur för snart har de alla flyttat. Helt bedårande små bustroll är det.
Lowa anade nog att det var frisering som stod på programmet ,hon hade nog mycket hellre busat med nästan syster Swea. Men Swea är snäll hon och var framme och gav Lowa lite sympatislickar när Lowa tyckte att vi var för eländiga. Men så fin hon blev. Tack Kylle för ännu en strålande trimning!
Idag kom alla fina tyger jag beställt. Var ju ett stuvpaket där jag inte själv kunde välja bitarna men kan bara säga att jag är mer än nöjd. Verkligen underbara tyger nu längtar jag efter att få hämta hem min maskin.

4 kommentarer:

Marie sa...

Vad fin hon är din lilla tjej! Elofs päls släpper inte överallt så hans ben är fortfarande stora lurvbollar!
Vad roligt att du blev nöjd med tygerna som du beställde, ser fram emot att få beskåda alla dina alster framöver.
Ha en riktigt skön helg så ses vi i Malmö!
Kramar

Eva sa...

Kul att se hon fortfarande har så kul med Victor! Och det är så fantastiskt när hundar FÅR komma in på äldreboenden! De kan ju ofta göra otrolig nytta där dessutom.

herman sa...

Frejas huvud är sååå vackert!!
Kram Monica o Herman

Madde sa...

Vad roligt att få busa av sig och roligt att glädja pensionärerna oxå. Vilka fina tyger du köpt blir säkert fina täcken och huvor. Ha en bra helg och Lycka till i Malmö.