Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 9 mars 2010

Party

Caspian har partat loss på egen hand i natt. Han väckte mig runt ett och behövde ut sen låg han i sin bädd och gnällde och pep. Tyckte så synd om honom märkte att han hade ont så jag låg och pratade och kelade honom. Framåt fem ville han ut igen och då tittade jag ut i köket och såg vad som orsaken magknipet och trädgårdsbesöken. Vi gör ju vid köket och just nu är det luckan till vaskskåpet som fixas  och någon hade glömt att sätta dit kompostnätet. Det går inte Caspian näsa förbi som efter att vi somnat kalasat på innehållet i matavfallssoporna.



 Så en härlig blanding av pizzarester, köttgryta,hamburgare,langos kaffesump mm hade han satt i sig. Massa skräpmat skyller på tonåringarna som varit hemma.Även påsen hade fått sig några tuggor inte konstigt magen värkte och den stod som en boll på honom. Imorse blev det bara en par kulor i hans matskål.Men hans knip var över men magen var nog fortfarande tung då tempot på morgonrundan gick i en något lugnare takt.



9 kommentarer:

Susann Larsson sa...

Stackars lille gossen..

Malin sa...

Jag är så elak så jag skrattar när jag läser! Kan se honom framför mej, hur han skyndar sej med risk för att bli upptäckt =) Och sedan förstår han inte alls varför han har ont i magen...

Sandra sa...

Oups!....fniss...

Katarina sa...

Man stoppar i sig vad man kommer åt - tycker Nanna också.

Elons matte sa...

Stackars caspian. Aj, aj !
/Elons matte

Elons matte sa...

Tror det var nyttigt för Elon också

Grabbarna boys sa...

Abbe o Athos hade kunnat göra exakt samma sak och säkert gjort om det flera gånger dessutom.
Teo däremot, NEj han hade inte gjort det.

Malin sa...

Så går det om man är glupsk, stackars liten! Här har vi oxå en riktig "avfallskvarn", hon äter allt och är en ritkigt tjuv!
Hoppas han mår bättre nu/Malin

Eva sa...

Kan inte låta bli tänka lite "Rätt åt dig!":) Synd bara de inte fattar sambandet. Här has barnsäkert lås på sopskåpsdörren se'n siames Simon flyttade in. De 2 amrisarna då, Kasper och Jesper, upptäckte alltför snabbt vad katten kunde...