Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 12 mars 2010

Victor bilder och fredag

Idag kom bilderna på Victor från Susanne som tog igår finns givetvis att ses på han egen sida också där man kan följa den lilla godingen. Här är ståkort på honom och inte blev väl det så pjåkigt för att vara en liten knatte på 14 veckor?
och en mysbild gäller ju att ta chansen när man får den!


Idag har det varit riktigt slappedag. Var mycket skönt att det äntligen blev fredag varit en lång och jobbig vecka på många sätt känns det som och kan ni tänka en helg utan något planerat. Fast iof de helgerna brukar kunna bli ganska intensiva ändå.Måste berätta om Caspians idèer. Varje morgon när jag åker till jobbet får hundarna ben som jag brukar plocka ihop när jag kommer hem om det finns något kvar allt för att behålla nyhetens behag. Veckans ben har nog inte varit någon sensation då de legat kvar när jag kommit hem. Men idag när jag kom hem tog Caspian ett och sprang ut med, jaja tänkte jag låt han hållas. Efter en stund kom han in som vanligt utan ben. Men ikväll runt sju då skulle han ut letade upp benet som låg nergrävt i snön la sig tillrätta och började gnaga. Inte ville han gå in nejdå över en timme låg han där i kylan och tuggade tills det var slut. Krafsade på dörren när han ville in gick nöjd och glad och la sig tillrätta på filten i soffan. De har sina ideèr de där djuren.
Har precis packat Lowas övernattningsväska. Mickan och pojkvännen har varit ute och ätit fint och sen sett Alice i underlandet. De skulle vidare hem till pojkvännen för att sova där men fick ett sms om att hon ville ha Lowa med sig så Uffe fick köra in och möta upp vid bion med hund och packning så de kunde ta tåget sen men misstänker starkt att Uffe kör dem hela vägen. Mickan sov hos pojkvännen natten som gick med då det var plugga som gällde och två nätter utan Lowa det klarar hon inte. Men känns bra tycker jag visar att Lowa verkligen är hennes hund och att hon bryr sig om ,tar ansvar och saknar henne. 
Trevlig helg på er alla!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Visst är det skönt med helg :) Tanka energi behövs...men snart snart är våren här :) Så gulligt med en "övernattningsväska" till Lowa...vad har hon i den ;)

Carina sa...

snuttefilt,ben,mat ,godis och bajspåsar

Sandra sa...

:)

Elons matte sa...

De är ju för roliga med sina saker som de har för sig. Elon kan få för sig att gräva på isen som ligger här och där nu, men det finns inget att gräva efter, han gör det ändå. Vilken tur Lowa har, får följa med på lite utflykter så där bara helt apropå : )
/Elons matte