Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

torsdag 4 mars 2010

Täcken

Blev så sugen imorse på att prova att sy ett nytt täcke . Försöker arbeta mig fram till ett riktigt bra mönster och just nu tycker jag det är otroligt kul att sy och det är en bra "terapi" mot mycket. Mickan hade förra veckan varit och handlat hem tyg o dovt lila i två nyanser så det var det som lockade idag och sen kantning med silver snedslå. Blev riktigt fint tycker jag även om det ser rosa ut på bilden. Mickan köpte fem meter tyg av varje så nu har jag att träna på=)

Det har ju varit ett underbart väder idag sol och någon minusgrad. På morgonrundan tog vi ett cola stop hos Catarina och hundarna fick busa i trädgården. En mycket trevlig förmiddag. När vi kom hem tog vi ett nytt pass utställningsträning och ta i trä men idag verkade hon ha fattat galoppen men det kan vara högst temporärt man vet aldrig med den lilla damen. Allt smältvatten och grus hade kändes det som fastnat i hundarnas behäng så det blev duschen för allihopa med tillhörande cockerryck
.På gårdagens kvällsrunda hände något kul en bil stannade upp bredvid oss och det var Valle med matte som var ute och körde. Så stor han blivit och fin. Mmm så gott det var att mysa med honom. Tindra och Caspian var också väldigt intresserade och nosade av honom rejält.Men så kul att träffa de små. Idag pratade jag med Victors matte och allt vara bara bra på torsdag ska jag åka och hälsa på dem. Längtar redan!

Avslutar dagens blogg med:
Tack alla mina goa kära vänner för att ni finns i vått och torrt!!
Ni vet vad jag menar!
 Kram på er!!!

7 kommentarer:

Sandra sa...

Du är en riktig fena på att sy täcken :) Superfina.

Grabbarna boys sa...

Jättefint täcke du sytt.
Jag måste ta tag i att få ihop ett täcke till Teo också.
Han har ett som min mamma sydde, men man vill ju kunna variera lite.
Tyvärr passar symaskinen o jag inte ihop riktikt!!!
Kram Patricia

Marie sa...

Riktigt snyggt, gillar färgen jättemycket! Visst är det roligt att sy!!! Jag har också kommit in en riktig syperiod.
Tråkigt att läsa att du blivit sjukskriven. Hoppas att du kryar på dig och va rädd om dig!

Anonym sa...

Jättesnygga täcken! Så duktig du är... =)

Katarina sa...

Det här blir väl nästa affärsidé för dig. att sy coola utställningstäcken. Det kan bli en lönande affär - de ser jätteprofsiga ut!
kram!

Madde sa...

Fin atäcken. En sak som jag funderat på är om det inte går att göra öronhuva o täcke i hop i stället för 2 saker . Vad tror du? Jag har själv ingen symaskin tyvärr.

Gunilla sa...

Hej snäckan, som vanligt snyggt, var det med eller utan svordommar:)